Zdrava prehrana

Donacija ribjih in mesnih dobrot po potresu na Hrvaškem

Konzerve

Pozornost in podpora sta vse bolj pomembni. Za nami je zahtevno leto, a verjamemo, da je v nepredvidljivih časih še bolj pomembno, da ostanemo močni, odločni in pogumi. Težavne okoliščine lahko premagamo le, če skrbimo drug za drugega....

več ...

Ribe so prehranski vir vitamina D ter omega 3 maščobnih kislin

Konzerva

Ribje dobrote z zelenjavo ali v olju ter ribje pašete so priljubljena sestavina v kulinariki vseh obrokov dneva tudi zaradi priznanih koristi za naše zdravje. Delamaris je v več kot 140 letni tradiciji delovanja izoblikoval širok nabor navdihujočih okusov ribjih dobrot...

več ...

Zakaj izbrati ribjo konzervo "Delamaris“?

Konzerva

V Delamarisu znamo pripraviti zdravo in kakovostno ribjo konzervo že od daljnega 1879 leta. Ker prisegamo na zdrave in naravne sestavine, našim izdelkom ne dodajamo konzervansov.

več ...

Kakšna je vloga rib v zdravi prehrani?

Konzerva

Ko v vsakodnevnem življenju govorimo o zdravi prehrani, mislimo na živila, ki zaradi svoje sestave, ugodno vplivajo na zdravje človeka. Med zdrava živila uvrščamo ribe in ribje proizvode.

več ...

Da so ribe pomemben vir vitaminov in mineralov?

Ribe so pomemben vir visokovrednih in lahko prebavljivih beljakovin. Vsebujejo veliko vitaminov, ki so bistveni za normalno delovanje našega telesa.

več ...

Zakaj veljajo omega 3 za "čudežne" maščobne kisline?

Omega 6 in omega 3 nenesičene maščobne kisline uvrščamo med esencialne maščobne kisline. To pomeni, da so za človeka življenjskega pomena, žal pa jih telo ni sposobno samo proizvesti.

več ...


Stopi v stik z nami, sledi nam na Facebooku ali nakupuj v naši spletni trgovini!