Vstopite v novo spletno trgovino Delamaris!

05 junij 2020

Odslej lahko dobrote Delamaris naročite tudi od doma, 24-ur na dan.
Spletno trgovino odpiramo premierno junija na naslovu: trgovina.delamaris.si.

V Delamarisu negujemo tradicijo, a hkrati sledimo modernim trendom in se prilagajamo sodobnemu življenjskemu slogu potrošnika. Spletni nakupi izdelkov so vedno bolj priljubljen način oskrbe manjših in večjih gospodinjstev različnih generacij. V različnih situacijah se izkažejo kot enostavna in varna izbira, ki prihrani čas in energijo.

Spletna trgovina

Za naše kupce smo pripravili nabor priljubljenih izdelkov Delamaris, s katerimi si lahko ustvarite slasten obrok doma ali na poti. Spremljajte našo ponudbo, prijavite se v e-novičnik s katerim vas bomo obveščali o novostih, različnih akcijah ter mesečnih in sezonskih ugodnostih.

Zagotavljamo različne varne načine plačila: z bančnim nakazilom na naš TRR, plačilo po povzetju (z gotovino ali kartico). V kratkem bo na voljo tudi plačilo s kreditno kartico.

Naš cilj je, da želene izdelke dostavimo na vaš naslov najkasneje v roku 3 dni od oddaje naročila. Pri nakupu v vrednosti nad 40 € nudimo brezplačno dostavo po vsej Sloveniji.

V vaš dom bomo prinesli okus morja – na vsak naslov v Sloveniji dostavljamo naše okusne izdelke in skrbimo, da bo za vas odlična riba resnično vedno pri roki!

Vabljeni k nakupu v spletni trgovini Delamaris. Želimo vam ugodno in prijetno nakupovanje!Stopi v stik z nami, sledi nam na Facebooku ali nakupuj v naši spletni trgovini!