SKUŠA WEEKEND V paradižnikovi omaki

Tradicionalni Weekend je priljubljena jed iz najboljših kosov ribe skuše s sedmimi vrstami zelenjave in s paradižnikovo omako.

Ali veš

Skrivnost svetovno priznanih ribjih dobrot Weekend je v odličnem okusu ribe ter sedmih vrstah hrustljave zelenjavi, kjer se dopolnjujejo korenje, repa, zeleni paradižnik, kumarice, zelena in rdeča paprika ter steblo zelene. Zelenjava teh izdelkov je pripravljena po starodavnem naravnem postopku fermentacije.

SKUŠA WEEKEND - SESTAVINE

Omaka 44 % (voda, paradižnikov koncentrat, sončnično olje, sladkor, vino, jedilna sol, začimbe, alkoholni kis, gorčična semena, vinski kis), skuša (Scomber scombrus) 40 %, zelenjava v spremenljivih deležih do 16 % (korenje, repa, zeleni paradižnik, kumarice, zelena in rdeča paprika, steblo zelene).

Ne zamudi zadnjega ulova

Ne zamudite zadnjega Delamaris ulova in bodite obveščeni o najbolj sveži ponudbi spletne trgovine Delamaris.
Za najbolj zveste stranke imamo tudi posebne ugodnosti.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povprečna hranilna vrednost na 100g

Energijska vrednost

669 kJ/161 kcal

Maščobe

Od tega nasičene maščobe

11,8 g

2,1 g

Ogljikovi hidrati

Od tega sladkorji

4,6 g

2,6 g

Beljakovine

9,1 g

Sol

0,85 g

Omega-3

1,5 g