Testenine bodo slastno zadišale iz domače pečice, če sledimo receptu, ki ga je za Delamaris pripravil znani bloger Jernej Kitchen. Ob receptu dodaja tudi nasvet, naj omako uporabimo tudi kot nadev za lazanjo ali kanelone. Blitvo lahko zamenjamo z mlado špinačo, prav tako lahko mocarelo zamenjamo za kakšen drug mladi sir. Svetuje, naj ne kuhamo predolgo, da ostane skuša sočna in sveža, testenine pa naj skuhamo al dente, da se med peko ne razkuhajo.
Sestavine
1 x 95 g
Tunina pašteta premium
5-6
srednje velikih zelenih paprik
2
kuhani jajci
česen
peteršilj
vinski kis
Postopek po korakih
Paprike operemo, izdolbemo.
Tunino pašteto premešamo z dvema kuhanima jajcema, na drobno sesekljanim česnom, peteršiljem ter malo vinskega kisa. Solimo po okusu.
Z nadevom napolnimo paprike. Ponudimo s sirom.
Zahtevnost
Čas
5 min
V receptu smo uporabili
TUNINA PAŠTETAPremium
Kaj smo pa skuhali? #delamaris
❓Delamaris tudi v letošnji planinski sezoni v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije razkriva nove aktivnosti v projektu »Ribe za v hribe«. Pripravljamo nabor predlogov za izlete, pohodniške nasvete, nagrade in ostale dogodivščine.
7 nasvetov za varno pot v hribe poleti
Priljubljena skuša Izola brand navdušuje s svojo sočnostjo in odličnim okusom. 👌🏻
Sočna omaka je brez glutena. Izdelek pa prinaša naravni vir omega 3 mašobnih kislin in izstopa tudi zaradi visoke vsebnosti vitamina D.
100 g izdelka Izola Brand 125g vsebuje kar 2,2 μg vitamina D. 🙌🏻
Zakaj imamo radi skuše Delamaris? 🐟 💙
🔵 Skuša je naravno bogat vir vitamina D in omega-3 maščobnih kislin.
🔵 Skuša v naših izdelkih prihaja iz severnega Atlantika, FAO ribolovnega območja 27, ki velja za eno najčistejših morij.
Delamarisove skuše so tudi dobra izbira, ker so:
🔵 Brez konzervansov
🔵 Brez barvil in ojačevalcev okusa
🔵 Brez glutena
RIBJE SOLATE PRIPOROČAJO TUDI STROKOVNJAKI
Popoln obrok za vse hribolazce
[𝐕𝐈𝐒𝐎𝐊 𝐃𝐄𝐋𝐄𝐙̌ 𝐑𝐈𝐁𝐄] 🐟
Ribje solate #Delamaris imajo visok delež ribe. So popoln obrok, ki je lahko samostojna jed ali sestavina v tortilji ali zeleni solati. 🥗🌮