Sestavine
1 x 156 g
Inčuni Delamaris
100 g
koruznega zdroba
25 g
masla
peteršilj
paradižnikova omaka
Postopek po korakih
V primerni količini slane vode z asom skuhamo koruzni zdrob (po navodilih proizvajalca). Zlijemo ga na pekač, da dobimo 1 cm debelo plast. Ohlajeno polento narežemo na kockice in jih razdelimo na krožnik.
Polento premažemo s paradižnikovo mezgo. Na vrh postavimo inčun in dekoriramo s peteršiljem.
Zahtevnost
Čas
5 min
V receptu smo uporabili
INČUNIslani fileti
Kaj smo pa skuhali? #delamaris
❓Delamaris tudi v letošnji planinski sezoni v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije razkriva nove aktivnosti v projektu »Ribe za v hribe«. Pripravljamo nabor predlogov za izlete, pohodniške nasvete, nagrade in ostale dogodivščine.
7 nasvetov za varno pot v hribe poleti
Priljubljena skuša Izola brand navdušuje s svojo sočnostjo in odličnim okusom. 👌🏻
Sočna omaka je brez glutena. Izdelek pa prinaša naravni vir omega 3 mašobnih kislin in izstopa tudi zaradi visoke vsebnosti vitamina D.
100 g izdelka Izola Brand 125g vsebuje kar 2,2 μg vitamina D. 🙌🏻
Zakaj imamo radi skuše Delamaris? 🐟 💙
🔵 Skuša je naravno bogat vir vitamina D in omega-3 maščobnih kislin.
🔵 Skuša v naših izdelkih prihaja iz severnega Atlantika, FAO ribolovnega območja 27, ki velja za eno najčistejših morij.
Delamarisove skuše so tudi dobra izbira, ker so:
🔵 Brez konzervansov
🔵 Brez barvil in ojačevalcev okusa
🔵 Brez glutena
RIBJE SOLATE PRIPOROČAJO TUDI STROKOVNJAKI
Popoln obrok za vse hribolazce
[𝐕𝐈𝐒𝐎𝐊 𝐃𝐄𝐋𝐄𝐙̌ 𝐑𝐈𝐁𝐄] 🐟
Ribje solate #Delamaris imajo visok delež ribe. So popoln obrok, ki je lahko samostojna jed ali sestavina v tortilji ali zeleni solati. 🥗🌮