Ribe z zelenjavo

Gratinirane testenine z weekend skušo

WeekendPoletno, hitro in slastno - gratinirane testenine z Weekend skušo, blitvo in sirom.

več ...

Solata maestral

Ni slike Odcejenemu fižolu primešamo vsebino konzerv in narezane kumarice.
Solato na krožniku dekoriramo z narezanim kuhanim jajcem.

več ...

Korenčkova solata z Izola brand

Ni slikeVsebini konzerve dodamo nariban korenček, limonin sok in kečap ter narahlo premešamo.

več ...

Gratiniran "weekend" toast

Ni slike Rezine toasta namažemo z maslom, nanje položimo vsebino konzerve in potresemo s sesekljanimi kaprami. Kruhke pokrijemo z rezinami sira in obložimo z nadevanimi olivami. Nato jih v pečici zapečemo. Serviramo tople.

več ...

Krompirjeva solata Izola brand

Ni slikeKrompir skuhamo in ga olupljenega ohladimo. Narežemo na ploščice ter ga pomešamo z začimbami, kisom in oljčnim oljem. Dodamo narezano čebulo ali čebulice, premešamo z vsebino pločevink in potresemo z narezanim drobnjakom.

več ...

Zapečeni kruhki

Ni slike Vsebino konzerve zložimo na opečen z maslom namazan toast. Po vrhu zložimo na tanke rezine paradižnika in potresemo s sirom, med katerega smo pomešali peteršilj.

več ...

Mini pizza

Ni slikePonev namažemo z oljem in vanj položimo testo za pizzo. Testo pokapamo z oljem.

več ...

Ribja solata s fižolom

Ni slikeSalamo narežemo na rezance, dodamo kuhan fižol, majonezo. Vse pomešamo z vsebino konzerve. Solato potresemo z drobnjakom in redkvico.

več ...

Solata šampion

Ni slike Kisle gobice operemo in jih narežemo na tanke rezine. Paradižniku iztisnemo seme in narežemo na kocke, ter vse skupaj dodamo vsebini konzerve, ki smo ji dodali oljčno olje.

več ...

Pikantna ribja omaka

Ni slikeV kozici močno segrejemo malo oljčnega olja in na njem zarumenimo česen. Dodamo na kocke narezan paradižnik/pelate in črne olive. Dobro premešamo in malo podušimo.

več ...

Predjed PIKANT s polento

Ni slikePolento skuhamo po navodilu proizvajalca in jo stresemo v podolgovat model, kjer naj se ohladi. Ohlajeno vzamemo iz modela in narežemo na rezine (lahko uporabimo tudi že pripravljeno polento).

več ...


Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!