Najpopularnejša med skušami v Sloveniji

25 marec 2019

Že pripravljene ribje dobrote Delamaris so naravne, brez dodanih konzervansov, aditivov, barvil in glutena. V široki paleti okusov najdete sardine, skuše z zelenjavo, ribje paštete, filete skuše, tunine solate in inčune. Delamaris jih skrbno pripravlja že 140 let, zato ima bogato znanje in dolgoletne izkušnje s področja predelave ribjih izdelkov.

Med najbolj prodajanimi izdelki skuš v Sloveniji sta Delamarisova izdelka skuše z zelenjavo Weekend in Izola Brand. Riba skuša v primerjavi z drugimi vrstami rib še posebej izstopa po izredno bogati vsebnosti omega 3 maščobnih kislin.

Weekend skuša z zelenjavo

Weekend prepoznamo po črno-rumeni barvi embalaže. Rumena označuje vrsto ribe- skušo, črna pa prestižno linijo tradicionalnega weekend okusa. Najboljši kosi severnomorske skuše »Scomber scombrus« ter sedmih vrst fermentirane zelenjave in paradižnikove omake so že desetletja prepoznani kot neprekinjeno vikend doživetje. Ribo z zelenjavo lahko postrežemo samostojno ali kot preliv k testeninam, rižu oz. ostalim jedem za konec tedna ali vsakdan.

Weekend

Izola Brand, skušina cmoka z zelenjavo

Rumeno-rdeča je barva izdelka Izola Brand, ki navdušuje zaradi izredne sočnosti. Rumena označuje vrsto ribe - skušo, rdeča pa temperament okusa. Izbrano skušo smo zmleli in oblikovali v obliki dveh cmokov, saj je tako še bolj prepojena z omako in sedmimi vrstami sočne zelenjave, prelite z okusno paradižnikovo omako.

Izola brand

S svojim priročnim pakiranjem zagotavljata, da je lahko odlična riba vedno pri roki - doma, na poti ali v službi.

Skrbimo za okolje

V skrbi za okolje se izogibamo dvojni embalaži in kartonsko embalažo opuščamo tudi na izdelkih Weekend 125g in Izola Brand 125 g. Vse informacije o izdelku smo natisnili že na pločevinko. Ribje jedi že od leta 2016 pakiramo v sodobno aluminijsko embalažo, ki se lažje odpira in je v primerjavi s pločevino lažja za transport ter se 100% reciklira.

Kakovost in tradicija

Skuše, sardine in tune Delamaris so izdelane po tradicionalnih postopkih. Za vse je značilna visoka kakovost ribe in zelenjave, ki ni zamrznjena, temveč pripravljena po posebnem postopku fermentacije, s čimer se razlikuje od drugih sorodnih izdelkov. Delamaris, z bogato tradicijo od leta 1879, ohranja izdelku izključno naravne sestavine. Vsi izdelki Delamaris so brez konzervansov, pa tudi brez umetnih barvil in ojačevalcev okusa. Njihova trajnost je podaljšana izključno zaradi termične obdelave. Riba z zelenjavo je brez glutena in je naravni vir kalcija ter ima naravno visoko vsebnost omega 3 maščobnih kislin. Zaradi hermetičnega zaprtja imajo ribe z zelenjavo daljši rok uporabe in jih imamo lahko vedno pri naši roki.

Slika