Zvezdi orkestra v novi preobleki

14 december 2018

Dobrote Delamaris so zasijale v novi podobi, ki jo povezuje modra ribica. Kot se spodobi za vse »zvezde«, slavnostno kot zadnji na oder stopata dve najpopularnejši med skušami: Weekend in Izola brand. Na policah trgovin odlagata pregrinjalo in se kažeta v novi podobi z nasmejano ribico ter se pridružujeta ostalim članom usklajenega orkestra.

Grižljaji zelenjave in najboljše skuše Weekend

Weekend prepoznamo po črno-rumeni barvi embalaže. Rumena označuje vrsto ribe- skušo, črna pa prestižno linijo tradicionalnega weekend okusa. Najboljši kosi severnomorske skuše »Scomber scombrus« ter sedmih vrst fermentirane zelenjave in paradižnikove omake so že desetletja prepoznani kot neprekinjeno vikend doživetje. Ribo z zelenjavo lahko postrežemo samostojno ali kot preliv k testeninam, rižu oz. ostalim jedem za konec tedna ali vsakdan.

Weekend

Sočni cmoki Izola brand

Rumeno-rdeča je barva Izola Branda, ki navdušuje zaradi izredne sočnosti. Rumena označuje vrsto ribe- skušo, rdeča pa temperament okusa. Izbrano skušo smo zmleli in oblikovali v obliki dveh cmokov, saj je tako še bolj prepojena z omako in sedmimi vrstami sočne zelenjave, prelite z okusno paradižnikovo omako.

Izola brand

S svojim priročnim pakiranjem zagotavljata, da je lahko odlična riba vedno pri roki - doma, na poti ali v službi.

Skrbimo za okolje

V skrbi za okolje se izogibamo dvojni embalaži in kartonsko embalažo opuščamo tudi na izdelkih Weekend 125g in Izola brand 125 g. Vse informacije o izdelku smo natisnili že na pločevinko. Ribje jedi že od leta 2016 pakiramo v sodobno aluminijsko embalažo, ki se lažje odpira in je v primerjavi s pločevino lažja za transport in se 100% reciklira. Nova konzerva s premazom brez BPA, ohranja tudi kakovost hrane nespremenjeno.

Kakovost in tradicija

Skuše, sardine in tune Delamaris so izdelane po tradicionalnih postopkih. Za vse je značilna visoka kakovost ribe in zelenjave, ki ni zamrznjena, temveč pripravljena po posebnem postopku fermentacije, s čimer se razlikuje od drugih sorodnih izdelkov. Delamaris, z bogato tradicijo od leta 1879, ohranja izdelku izključno naravne sestavine. Vsi izdelki Delamaris so brez konzervansov, pa tudi brez umetnih barvil in ojačevalcev okusa. Njihova trajnost je podaljšana izključno zaradi termične obdelave. Riba z zelenjavo je brez glutena in je naravni vir kalcija ter ima naravno visoko vsebnost omega 3 maščobnih kislin. Zaradi hermetičnega zaprtja imajo ribe z zelenjavo daljši rok uporabe in jih imamo lahko vedno pri naši roki.

Slika


Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!