Zdrav kot riba

01 maj 2018

Čas je, da prevetrimo obstoječe navade in se pripravimo na lahko in vroče poletje. Poleg skrbno izbrane hrane je za zdravje pomembno tudi gibanje. Delamaris, v sodelovanju s portalom Aktivni.si, pripravlja odličen izziv, skozi katerega vas bomo vodili do pozitivnih sprememb in zdrave podobe.

Odlična riba se veliko giba

Ribe, še posebej tiste, ulovljene v morjih severnega Atlantika, vsebujejo veliko omega 3 maščobnih kislin, ki ribam v hladnih morjih omogočajo lahkotno gibanje. To veliko moč narave za dolgo življenje so najbolj poznali Eskimi. Prehranjevali so se predvsem z divjim lososom in skušami. Po njihovem zgledu tudi Delamaris pripravlja izključno skuše hladnih severnih morjih vrste Scomber scombrus, ki so bogate z omega 3 maščobnimi kislinami.

Z izzivom do zdrave podobe

V maju bomo začeli s 4- tedenskim izzivom v sklopu katerega bomo pripravljali slastne recepte in poiskali najboljše fitnes nasvete, da se bomo vsak dan počutili odlično v svoji koži. V mesecu dni bomo učvrstili telo, izboljšali vzdržljivost in poskrbeli za zdravo prehrano. Program, ki ga je pripravil kondicijski trener in kineziolog Tadej Verbošt, je zastavljen tako, da ga lahko izvajamo kjerkoli in kadarkoli, namenjen pa je tako začetnikom, kot tistim bolje pripravljenim. Nasvete, napotke in recepte bo z nami delila tudi Alenka Košir. Tedensko bomo delili pakete izdelkov Delamaris. Vabimo vas, da se nam pridružite in sprejmite izziv tudi na FB Delamaris.

Sledite ključu: #zdravkotriba

Zdrav kot riba

Vir: Aktivni.siStopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!