Naše poslanstvo je nemoteno zagotavljanje hrane vsem, ki jo iščejo in potrebujejo.

V Delamarisu pozorno spremljamo situacijo v vezi s koronavirusom v Sloveniji in širše v regiji in se prilagajamo situaciji. V naši proizvodnji priprave hrane vedno veljajo v skrbi za kakovost in varnost skrbno načrtovani procesi ter higienski ukrepi ter v vseh časih celovit sistem nadzora kakovosti v celotni verigi od prevzema surovin, priprave ribjih izdelkov, pakiranja ter distribucije. V naši vsakodnevni praksi so tudi razkuževanje rok, higiena oblačil, ločene poti gibanja, čiščenje prostorov in drugi ukrepi. Vse to smo z namenom zajezitve širjenja koronavirusa, na vseh enotah in v posamični oddelkih sprejeli vrsto dodatnih preventivnih ukrepov. Ukrepe dnevno prilagajamo skladno s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje in s priporočili GZS-ZKŽP.
Zagotavljanje prehrane je naše poslanstvo in dolžnost, saj bi bile police, v kolikor dnevno ne dostavimo svežega mesa in izdelkov, v nekaj dneh popolnoma prazne.
Ob tem se zahvaljujemo in hkrati priporočamo tudi vsem kupcem, ki posegajo po izdelkih Delamaris, ki izbirajo kakovost in podpirajo prizadevanja slovenskih predelovalcev živil. Stabilnost sistema, blaginjo in varnost moramo soustvarjati skupaj, povezani. Odvisna je od vseh nas.
Več iz podjetja Delamaris
Z odgovorno izbiro surovin do trajnostne prihodnosti morja
3. julija 2025
V Delamarisu se zavedamo pomena odgovornega odnosa do morja in njegovih virov. Zato smo pri izbiri rib in drugih sestavin posebej pozorni na trajnost, sledljivost in kakovost. Glavna sestavina naših ribjih izdelkov je atlantska skuša (Scomber scombrus), ki ...
Planinci praznovali z Delamarisom
1. julija 2025
V sredo, 25. junija 2025, na Dan državnosti, je Planinski dom na Zelenici gostil enega izmed najbolj pričakovanih dogodkov v okviru vseslovenske akcije Laško Gremo v hribe. Tega dne se ...
Bitenčevi dnevi 2025
6. junija 2025
Kako sodelovanje z univerzami, ohranjanje tradicije in inovacije soustvarjajo prehrano prihodnosti. Kaj bomo jedli jutri? Na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani so 5. junija 2025 potekali že 32. Bitenčevi živilski ...