Ribe - zdrava izbira!

12 junij 2011

Ribe so vir kalcija ter pomembnih vitaminov D, B in E in mineralov. Poleg tega je ribje meso bogato z beljakovinami in lahko prebavljivo. Ribe so večinoma manj kalorične in lažje prebavljive, zato jih povsod vključujejo med priporočeno zdravo hrano in nemalokrat so sestavina najrazličnejših diet. Plave ribe kot so sardela, skuša in tuna so tudi izdaten vir omega 3 maščobnih kislin. Delamaris le te pripravlja samostojno v izbranem olju ali v kombinaciji z zelenjavo.

Delamaris razveseljuje potrošnike iz različnih držav z ribjimi izdelki že 130 let, zato ima dolgoletne izkušnje s področja predelave ribjih izdelkov. Zavezan je k ponudbi zdravih, varnih in kakovostnih ribjih izdelkov. Že pripravljeni ribji izdelki Delamaris so naravni, brez dodanih konzervansov, aditivov, barvil in glutena. V široki paleti okusov najdete sardine, ribe z zelenjavo, ribje paštete, filete skuše, tunine solate ali inčune.

Fileti skuše

Fileti skuše Delamaris - Ribe so bogat naravni vir kalcija in omega 3 maščobnih kislin. Vsebujejo zdravju pomembne vitamine in minerale. Fileti skuše Delamaris v 125g pločevinki so v paradižnikovi omaki ali pikant ter v semenskem ali mediteran olju. Vse so brez konzervansov, aditivov, barvil in glutena.

Ribe z zelenjavo

Ribe z zelenjavo Delamaris s kombinacijo koščkov skuše in različnih vrst zelenjave ter paradižnikove omake ustvarjajo popolno harmonijo okusov. Izberete lahko Izola Brand, Picnic s fižolom, tradicionalni Weekend, mladi Provencale ali vroči Pikant.

Turistična pašteta

Ribje paštete Delamaris so kot nalašč za male in velike gurmane. Pripravljene so iz povsem naravnih sestavin in le najboljših kosov rib. Poleg že legendarne Turistične paštete Delamaris lahko izberete tudi Tunino pašteto in tunino Baby Jojo pašteto za najmlajše, za ljubitelje vročih okusov pa so pripravili NOVOST Turistično Pikant.Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!