Pivka in Delamaris z bogato bero odličij na sejmu v Novem Sadu

21 maj 2011

Podjetji Pivka in Delamaris sta med 14. in 21. majem z združenimi močmi nastopili na Mednarodnem kmetijskem sejmu v Novem Sadu. Na sejmu, ki velja za najpomembnejšega na območju Srbije in celotne jugovzhodne Evrope, sta družbi svoje izdelke predstavili na skupnem sejemskem prostoru ter poželi lepo bero priznanj in nagrad.

Najvišja odličja je Pivka osvojila s piščančjo salamo "Pivka posebna", ki jo odlikuje največji delež piščančjega mesa med konkurenčnimi izdelki. Pivkina posebna je požela posebno priznanje - Veliko zlato medaljo in priznanje Šampiona, ki predstavlja najvišji naslov kakovosti v skupini proizvodov, prav tako pa je prejela tudi posebni Pokal novosadskega sejma za visoko kakovost izdelkov iz piščančjega mesa. Pivka se odslej ponaša tudi z dvema novima zlatima medaljama za puranja prsa in Pivka posebno salamo ter petimi srebrnimi medaljami za: puranje in piščančje hrenovke, Posebno salamo Ekstra maxi, in sicer 350g in 800g.

Delamaris je prejel tri zlate medalje in sicer za izdelke: predjed Weekend, File skuše v olju Mediteran in Tunina pašteta. Tudi srebrno medaljo so prejeli trije izdelki: File skuše v rastlinskem olju ter predjedi Izola Brand in Piknik, bronasto medaljo pa si je prislužila Turistična pašteta.

"Predstavitev Pivke in Delamarisa je bila na sejmu v Novem Sadu zelo uspešna. Veseli smo, da so bili med številnimi obiskovalci našega razstavnega prostora med drugim tudi slovenski kmetijski minister Dejan Židan s svojo ekipo, Franc But - ambasador Slovenije v Srbiji, ter predsednik in člana Gospodarske zbornice Slovenije," je povedal Milutin Nikić, direktor srbske družbe Pivka-S. "Srbska javnost je dogajanje na sejmu pozorno spremljala in verjamemo, da bomo tudi v prihodnje nadaljevali trend dvigovanja prodaje Pivkinih in Delamarisovih na srbskem tržišču. K temu, poleg kakovostnih proizvodov, zagotovo prispeva dejstvo, da smo konec lanskega leta povečali kapacitete," dodaja.Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!