Hvaležni smo za priložnost, da združujemo ljudi z dobro hrano. Ponosni smo, da delujemo v okolju, ki je odprto za inovativnost, povezovalnost in raznolikost.
Ob tej priložnosti se zahvaljujemo županu Občine Pivka g. Robertu Smrdelju ter direktorici Zavoda za turizem Pivka Jana Gržinič ter vsem gostincem za vso organizacijo in odlično sodelovanje.
V centru Pivke smo se tokrat zbrali, da bi skupaj z obiskovalci poskusili različne jedi lokalnega okolja. Gostinci so kot sestavino svojih jedi vključili proizvode Pivke in Delamarisa. Poleg piščančjih burgerjev, mesa na žaru, pice Izola z inčuni ali piščančjo salamo, piščančjega paprikaša, medenih in pohanih perutničk, skušine omaka s polento in drugih dobrot iz piščanca in ribe, so bile v ponudbi tudi druge dobrote in izdelki lokalnega okolja. Glasovali smo za Naj jed Pivke. Dogodek sta otvorila župan Robert Smrdelj in član uprave Skupine Pivka Delamaris Aleksander Debevec. Dogajanje je spremljala glasba z izvajalci iz Slovenije in Črne Gore. Specialitete Pivke perutninarstva in Delamarisa so popestrile dobrote Slavonije in bavarsko pivo iz pobratenega Duracha z dobrodelno noto za prizadete v poplavah. Gotovo še ponovimo.
Več iz podjetja Delamaris
Odprtje muzejskega kotička Delamaris v sodelovanju s Pokrajinskim muzejem Koper
17. oktobra 2024
V letošnjem letu družba Delamaris obeležuje 145 let tradicije in 10 let novega obrata za konzervirane izdelke na Kalu. Delamaris je že 15 let del skupine Pivka - Delamaris, ki ...
Donacija konzerv za Bosno in Hercegovino po naravni nesreči
11. oktobra 2024
V duhu solidarnosti in skupne odgovornosti smo se kot podjetje ponovno odločili prispevati k pomoči tistim, ki se soočajo z naravnimi nesrečami. "Zavedamo se, da so težki časi za mnoge, ...
Dan odprtih vrat presegel pričakovanja
3. oktobra 2024
V nedeljo, 29. septembra, smo odprli vrata našega obrata in obiskovalcem predstavili naše standarde in procese. Dogodek je presegel pričakovanja, saj nas je obiskalo veliko število obiskovalcev, vključno z družinami ...