Najboljše iz domačih rok

14 marec 2018

Slovenske blagovne znamke so nastale iz marljivih rok številnih generacij, ki so s ponosom ustvarjale prihodnost. Hvaležni smo za potrpežljivost, vztrajnost in ljubezen, s katero so naši predniki pripravljali najboljše slovenske dobrote.

Tako kot je za domače ljudi bistvena zemlja na kateri živimo, sta za naše bivanje osnovna elementa tudi voda in hrana. Ohranjati moramo domačo kakovost in tradicionalne recepte, ki so vir kulture in identiteta naroda. Živilsko predelovalna dejavnost daje delovna mesta ter odpira prihodnost mladim generacijam.

Delamaris nosi v svojem srcu bogastvo zgodb in okusov ter znanje in tradicijo priprave rib in ribjih izdelkov, ki so se na naših tleh ohranjali, z vsakim dnem znova, že od leta 1879. Zato je Delamaris poznan širom po svetu.

Slovenske znamke izpostavlja Mercator

V projektu Moje znamke trgovskega podjetja Mercator še posebej izstopa Delamaris. Zavedajo se, da so vrhunske blagovne znamke ponosne na včerajšnjo tradicijo in svoje današnje kupce, vedno v iskanju najboljših rešitev za jutrišnje izzive.

Ob nakupu kateregakoli izdelka iz projekta Moje znamke v vseh živilskih prodajalnah Mercator in franšiznih prodajalnah Mercator lahko na blagajni prejmete kupon s kodo za sodelovanje v nagradni igri. Izdelke slovenskih blagovnih znamk vse od 1. marca do 13. junija najdete na posebej izpostavljenih policah trgovin Mercator ter na njihovih oglasih.Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!