Midva kuhava vse leto

20 junij 2019

Sodelovanje s kulinaričnimi blogerji vedno znova dokazuje, da je vsebinsko bogato in okusa polno. Tokrat smo se povezali s Tjašo in Blažem, pod blogerskim imenom »Midva kuhava«, ki imata v svojem poslanstvu deljenje dragocenih napotkov za enostavne, a okusne recepte. Prizadevamo si, da bi bili naši krožniki pisani, kulinarični izzivi pa ravno prav ustvarjalni. Še posebej pa si želimo, da bi se znali v kuhinji sproščeno spopadati s kulinaričnimi izzivi vsakdanjega življenja. Skupen cilj bomo veliko lažje dosegli, če se bomo v procesu iskanja najboljših sestavin in receptov tudi zabavali. Z njima smo poklepetali in zaupala sta nam nekaj o sebi.

Slogan Kako se je začela vajina blogerska pot?
Ko se je pred skoraj petimi leti ljubezni do skupne kuhe in estetike pridružila še želja po deljenju receptov z ostalimi, je bil naslednji korak logičen.

Kaj vaju navdušuje pri ustvarjanju kulinaričnih dobrot?
Največji nasmešek nama v kuhinji na usta prilepi trenutek, ko uspeva kako posebno sestavino potuhnjeno spraviti v jed, ta pa se izkaže dobra za prste polizati.

Pravita, da sta iz izdelkov Delamaris že ustvarjala, kateri je vajin najljubši izdelek in zakaj?
Najbolj so nama pri srcu polpeti iz tune z zelenjavo, ki pod hrustljavo zunanjostjo skrivajo nepremagljivi Delamaris okus. V navezi z majonezo, solatko in paradižnikom so v obliki burgerja prava poslastica!

Kako dolgo že poznata in uporabljata izdelke Delamaris?
Ne pomniva, kdaj sva kot pokovca prvič zagrizla v kos kruha s turistično pašteto. Od takrat naprej so izdelki Delamaris ves čas na najinem jedilniku, še posebej poleti.

Vaju sledilci sprašujejo za recepte in nasvete pri pripravi jedi?
Seveda, sledilci nama pišejo po vseh možnih kanalih, ali s prošnjo za nasvet ali pa le zato, da ponosno postavijo na ogled svojo novo mojstrovino.

Sicer pa sledilce vzpodbujava in podpirava, da recepte prilagodijo okusu in jih tako naredijo svoje.

Nam zaupata kakšen namig za zdravo in hitro malico, ki jo na primer lahko odnesemo v službo?
Tune z zelenjavo Delamaris so že same po sebi zaokrožena malica, če pa jih zmešamo z narezano papriko, češnjevim paradižnikom in čičeriko, bomo deležni hitre in hranilne solatke, ki nas bo držala pokonci do kosila.Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!