Delamarisova filmska 'poslastica' – prihaja Shrek!

18 maj 2010

V nedeljo, 23. maja 2010, se nam ob 17. uri pridružite v prvem digitalnem kinu v Sloveniji XpanD v BTC v Ljubljani, ter si skupaj z nami oglejte premiero četrtega dela 3D risanega filma Shrek za vedno.

Pred začetkom risanke nas bo pozdravila maskota Shrek, spoznali pa boste tudi slovenske igralce, ki so svoje glasove posodili Shreku in njegovim filmskim prijateljem: Dario Varga (Shrek), Tanja Potočnik (Fiona), Sebastian Cavazza (Obuti maček), Jose (Osel), Lučka Počkaj (kraljica Lilian),  Iztok Valič (Kralj Harold), Gašper Jarni (Ostržek), Primož Ekart (Špicparkeljc), Jernej Kuntner (Brogan) in Štefan Kušar (Pisker). Delamaris nas bo razveselil z okusnimi paštetami, za nagradno igro pa bo prispeval še druge slastne morske dobrote. Po končani premieri bo vse Shrekove navdušence čakala še prava torta.

Težko pričakovana risanka bo prava poslastica za vse, ki vas je čemerni, a dobrosrčni orjak Shrek navduševal že v prejšnjih delih. Risanka, sinhronizirana v slovenščino, vas zagotovo ne bo pustila ravnodušnih. Obljublja 93 minut zabave ter kopico novih norčij in prigod pisane družbe pravljičnih likov.Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!