Delamaris za pomoč družinam v stiski doniral Zvezi prijateljev mladine Slovenije

18 december 2020

V Skupini Pivka Delamaris v okviru zmožnosti radi pomagamo z različnimi aktivnostmi in donacijami v lokalnem in tudi širšem okolju. Med drugim smo se v tem mesecu odzvali tudi na pobudo RTV Slovenija, našega medijskega partnerja, in se pridružili praznični dobrodelni akciji Zveze prijateljev mladine Slovenije ter družinam v stiski donirali izdelke Delamaris. Donacija je bila izpostavljena tudi v okviru praznične oddaje kviza Vem!, ki je bil na sporedu v petek, 18. 12. 2020 ob 18:15 uri.

Ogled oddaje Kviz Vem: https://4d.rtvslo.si/arhiv/vem/174740391


bon

Donirali smo ribe z zelenjavo in paštete v skupni višini 3.000 EUR. Naše izdelke bo omenjena humanitarna organizacija razdelila družinam po vsej Sloveniji v zadnjih decembrskih dneh. Aktivnost poteka v okviru programa Pomoč družinam.


Slika 3

Žal si številne družine še vedno težko privoščijo raznoliko in kakovostno prehrano, zato jim ta donacija ne prinaša le veselja ob obdarovanju in popestritev praznikov, temveč tudi hranljiv ribji obrok, ki je vir pomembnih beljakovin, vitamina D, omega 3 maščobnih kislin in mineralov.


Slika 3

Prek projektov družbene odgovornosti v skupini Pivka Delamaris vsako leto zagotavljamo sredstva za donacije, ki pa so v teh izrednih razmerah epidemije in posledične ekonomske krize še posebej dobrodošla. Zavedamo se namreč, da se je v trenutnih razmerah v našem okolju mnogo družin in posameznikov znašlo v težki situaciji. Nevladne organizacije na te stiske jasno opozarjajo in vabijo k sodelovanju vse, ki lahko pomagajo, da skupaj napolnimo prazna skladišča in razveselimo kar največ ljudi, ki so potrebni naše pomoči.

V decembru 2020 smo se donirali izdelke Delamaris tudi Rdečemu Križu Pivka ter Zavetišču za brezdomce Ljubljana. Skupaj smo tako predali več kot 5.000 izdelkov.


Slika 3Stopi v stik z nami, sledi nam na Facebooku ali nakupuj v naši spletni trgovini!