Brez ideje za kosilo? Delamaris, zakladi morja, ki so vedno pri roki.

20 marec 2020

Vsi občasno naletimo na isto težavo: kaj naj bo danes za kosilo? S tem vprašanjem se soočamo običajno na tiste dneve, ko nimamo časa stati za štedilnikom in debeli dve uri kuhati goveje juhe, pripravljati pečenke in praženega krompirja, ker smo dopoldne namenili domačim opravilom, delu od doma ali v službi. In po tem, ko smo pokosili zelenico, uredili gredo na vrtu ali nasekali drva, lačni razmišljamo samo, kako bi lahko pojedli nekaj dobrega, kakovostnega in hranljivega, ki bo pa hkrati hitro pripravljeno.

Zakaj je skuša prava izbira?

Delamaris že več kot 140 let skrbi za to, da lahko uživamo v hitro pripravljenem obroku, ki pa zaradi kombinacije dolgoletne tradicije in sodobne tehnologije, ponuja najvišjo kakovost. Da po dolgem dnevu poješ okusno skušo z zelenjavo, ti niti ni treba postati pravi ribič! Samo zaupaj Delamarisu.

Skuša je izvrstna riba za aktivne ljudi, saj je polna dobrih maščob, beljakovin in selena. Pri Delamarisu lahko izbirate med 8 skušami z zelenjavo, med vsemi različnimi kombinacijami je zagotovo vsaj ena, ki bo navdušila tudi vas! V ponudbi so tudi fileti skuše brez dodane zelenjave v sončničnem ali mediteran olju, z limono ali s tartufi. Izbira je velika, ideja pa ena: hitra rešitev za uživanje v kvalitetni ribi!

Skupinska slika

10 PREDNOSTI SKUŠE Z ZELENJAVO DELAMARIS

  1. Brez konzervansov in drugih aditivov

  2. Brez glutena

  3. Naravno visoka vsebnost omega 3

  4. Iz najboljših delov skuše Scomber Scombrus

  5. Ulovljena v čistem severnem Atlantiku, FAO 27

  6. Z dodano zelenjavo

  7. Samostojna že pripravljena jed

  8. Dodatek jedem

  9. Slovenska tradicionalna receptura

  10. Sočna in okusna

RECEPT ZA HITRO KOSILO:

Okuse morja in poletja imamo lahko na krožniku vse leto. kuše so naravni vir omega 3, in so odlična popestritev jedilnika, naj bodo z zelenjavo ali v olju. Llahko jih uporabljamo kot samostojno jed ali kot sestavino v solati, kot preliv k testeninam, rižu, polenti, kus kusu ali drugim jedem ali v narastkih ter juhah. Ko iščemo hitro rešitev, je prava izbira krompirjeva solata Izola brand.

Sestavine:

2 izdelka ribe z zelenjavo Izola Brand 125g

30 dag kuhanega krompirja

1 dcl jabolčnega kisa

2 žlici oljčnega olja

50g čebule ali vloženih čebulic

sol, poper, drobnjak

Priprava

Krompir skuhamo in ga olupljenega ohladimo. Narežemo na ploščice ter ga pomešamo z začimbami, kisom in oljčnim oljem. Dodamo narezano čebulo ali čebulice, premešamo z vsebino pločevink in potresemo z narezanim drobnjakom. In kosilo je na mizi! Hvala, Delamaris.

Skupinska slika

Vir: Štajerski tednik, marec 2020Stopi v stik z nami, sledi nam na Facebooku ali nakupuj v naši spletni trgovini!