135-letna tradicija Delamarisa

01 oktober 2014

V podjetju Delamaris lahko danes najdemo preplet 135-letne tradicije predelave rib in proizvodnje ribjih izdelkov. Dolgoletno izročilo nam izdaja ključne sestavine življenjskega recepta, s katerimi bomo zagotovo uspešni tudi v prihodnosti; s predanostjo delu, z zavezanostjo kakovosti in s spoštovanjem korenin naše proizvodnje ustvarjamo tradicijo na novih temeljih v vsakem trenutku našega dela.

Prve korake na področju predelave rib in proizvodnje ribjih izdelkov, iz katere je kasneje zraslo podjetje Delamaris, je z odkupom zemljišča ob cerkvi Sv. Petra v Izoli naredil Francoz Emile Louis. Že ob odprtju proizvodnje so njeni delavci ustvarjali izjemno kakovostne izdelke in jih vse do danes plemenitili glede na trende okusa skozi čas.

Proizvodnja ribjih izdelkov se je v 135 letih korenito spreminjala, menjavala lastništva in poslovne sisteme ter preizkušala vedno nove poti do ustvarjanja kakovostnih proizvodov bogatega okusa. Vsa našteta preoblikovanja so tradicijo, iz katere izhaja Delamaris, okrepile in razvejale, da lahko danes iz nje črpamo le najboljše in v prihodnost vstopamo samozavestno, odločno.

Zgodovina Emile Louis Roullet in Generalna francoska družba za konzerviranje živil sta z odprtjem prve tovarne postavila temelje tudi današnjemu Delamarisu.

Zgodovina 3 Izjemno tradicijo predelave rib in proizvodnje ribjih izdelkov so vsa leta soustvarjali tudi predani zaposleni.

Zgodovina nova Z razumevanjem naše tradicije in najsodobnejšo tehnologijo bomo uspešni tudi v prihodnosti.

Torta Gostje so se posladkali s praznično torto za 135 let tradicije Delamaris.


Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!