Pikan­tna ribja omaka

Sestavine

1 x 125 g

Skuše Pikant

1

česen

3

paradižnike ali pločevinko pelatov

1 pest

črnih oliv

olivno olje

ščepec

soli

začimbe

origani, bazilika

Postopek po korakih

V kozici močno segrejemo malo oljčnega olja in na njem zarumenimo česen. Dodamo na kocke narezan paradižnik/pelate in črne olive. Dobro premešamo in malo podušimo. Posolimo in dodamo začimbe. Omako pokuhamo do primerne gostote. Na koncu dodamo skušo PIKANT, pomešamo in omaka je pripravljena.

Testenine, riž ali kus-kus skuhamo, odcedimo in prelijemo s pikantno omako. Za blažitev pikantnega okusa dodamo omaki žlico kisle smetane.

Zahtevnost

Čas

30 min

V receptu smo uporabili

SKUŠA PIKANTV PARADIŽNIKOVI OMAKI

Ti je bil recept všeč? Deli ga s prijatelji!