RIBJE SOLATE PRIPOROČAJO TUDI STROKOVNJAKI

Ribje solate Delamaris so naraven vir beljakovin, so brez konzervansov in drugih aditivov. So najboljši odmor, ko vas čaka še morje obveznosti in morje dobrega, ko si želite privoščiti lahko malico ali hitro, a preverjeno dobro kosilo oziroma večerjo.

Ribje solate so s priznanjem za inovativnost nagradili tudi na Inštitutu za nutricionistiko, saj predstavljajo priročne obroke, ki lajšajo vključevanje rib v prehrano. Izdelki so naraven vir beljakovin, odlikuje jih visoka vsebnost rib ter bogate kombinacije z različnimi žiti, stročnicami in zelenjavo. Predstavljajo enostavno izbiro za malico na službeni poti, v pisarni ali pri popoldanskih obveznostih.

Linijo sestavlja pet izdelkov: losos Vital z bulgurjem, tuna Active s kvinojo in lečo, tuna Garden s fižolom in čičeriko, tuna Mexicana s fižolom in koruzo ter orada Mediterana z rdečim rižem.

Vabimo vas, da vstopite v proizvodnjo Delamaris, kjer novo linijo izdelkov predstavljajo tudi predstavniki Delamarisa.

»V Delamarisu smo strokovnjaki za ribje jedi, ki so narejene iz naravnih sestavin, brez dodatkov že več kot 140 let. Nagrada za inovativnost, ki smo jo prejeli za novo linijo ribjih solat, je še dodatna potrditev, da da so naši izdelki resnično edinstveni,« predstavi direktorica proizvodnje mag. Monika Marin.

V ribjih solatah iz Delamaris se okusi sočnih koščkov tune, orade ali lososa odlično ujamejo z izbrano zelenjavo, stročnicami in žitaricami. Ribji solati Vital in Mediterana vsebujeta losos in orado, ki ju doslej tako v konzervi še ni bilo na trgu. Izberemo lahko tudi tuno, ulovljeno v ribolovnem območju trajnostnega ribolova, kar potrjuje certifikat MSC.

»Ohranjamo tradicionalne okuse in razvijamo nove. Ribje solate so delo domačega razvoja in proizvodnje, na kar smo resnično ponosni. So izvrstnega okusa ter priročen obrok, po katerem radi posežemo ob različnih situacijah dneva: doma, v službi, na poti, na izletu,« pove direktorica marketinga Špela Žitko.

Inštitut za nutricionistiko pri izboru upošteva hranilno sestavo živil, upošteva pa tudi druge vidike inovativnosti, npr. prijaznost potrošniku ter okolju.

Ti je bil članek všeč? Deli ga s prijatelji!