Poln nabiralnik pohval
»Vsi se kdaj znajdemo v okoliščinah, ko zaradi hitrega tempa življenja posegamo po hitrih rešitvah, a vendar obstaja rešitev brez aditivov, konzervansov in nepotrebnih dodatkov - odlične že pripravljene ribice Delamaris,« pove Tadeja, ki obožuje ribice predvsem za malico v službi.
Kdaj in ob katerih priložnostih uporabljajo ribe naši potrošniki?
Povabili smo vas, da nam predstavite priložnosti, ko si postrežete naše ribice. Vprašali smo vas zakaj so vam všeč in kdaj si jih postrežete. Pohvale tudi sicer redno polnijo nabiralnik Delamarisa (Kal 1, Pivka). Preverite kaj so o izdelkih Delamaris povedali ljubitelji teh izdelkov:
Ko se odpravljamo na daljši izlet v naravo, se pred odhodom vedno ustrezno opremimo z zadostno količino vode, hrane in prigrizkov. Piknik pod krošnjami dreves poteši našo lakoto in nas umiri. Že pripravljene jedi, kot so na primer skuše z zelenjavo Delamaris, nas osvežijo in okrepijo. Hermetično zaprta embalaža nam omogoča, da jih imamo lahko s seboj v športni torbi, nahrbtniku ali na kolesu. Ne zavzame veliko prostora in je priročno pakirana, tako, da se jo enostavno odpre in uporabi. Vse skuše lahko uživamo kot samostojno glavno jed kar iz embalaže, ali pa jih postrežemo kot dodatek drugim jedem v obliki omake, polivke, nadeva ali priloge. Skuše so odlične na raznovrstnih testeninah, na kus kusu, na polenti in še kje!
Bogata izbira za vsak okus
Skuše Delamaris so res odlične kot samostojna jed, saj so bogate z dodano zelenjavo, polne okusa in potrebnih beljakovin, ki nam omogočajo nadaljnjo aktivnost. Paleta okusov je široka in za vsakega se najde tak, ki mu je pisan na kožo. Izbirate lahko med novimi ukusi skuš brez paradižnikove omake: Mediterana z olivami, skušo Garden s koruzo in fižolom, ali skušo Orient, ki jo dopolnjuje čičerika. Nekateri prisegajo na filete skuše (brez zelenjave) v sončničnem ali Mediteran olju, gurmani posebnih okusov pa izbirajo tudi tiste z tartufi in okusom limone Še vedno navdušujejo tudi dovršeni okusi tradicionalnih receptov skuš z zelenjavo Izola brand, Weekend in Picnic, ki jih prepoznamo po sočni paradižnikovi omaki.
Preberi tudi
Ribe z zelenjavo Delamaris, spominek iz Slovenije
Ribe z zelenjavo Delamaris – kulinarični spominek, ki povezuje Slovenijo s svetom Slovenija je destinacija z bogato kulinarično in kulturno dediščino in to se odraža tudi v dobrotah, ki jih ...
HRIBJI IZLET: SV. TROJICA
V sodelovanju z @visitpivka smo se podali na čudovit pohod na Sveto Trojico. Z vrha se razprostira osupljiv razgled na celotno Pivško kotlino, bližnje vrhove in ob lepem vremenu celo ...
ODKRIJTE KAKŠNE VRSTE POHODNIK STE IN OSVOJITE PRAKTIČNO NAGRADO!
Rešite kviz na Siol.net, ugotovite kakšen pohodnik ste in ujemite priročno nagrado! V septembru za vse planince in pohodnike skupaj s Siol.net pripravljamo zanimiv kviz z bogatimi nagradami. Na spletni ...