Donacija ribjih in mesnih dobrot po potresu na Hrvaškem

Pozornost in podpora sta vse bolj pomembni. Za nami je zahtevno leto, a verjamemo, da je v nepredvidljivih časih še bolj pomembno, da ostanemo močni, odločni in pogumi. Težavne okoliščine lahko premagamo le, če skrbimo drug za drugega. Želimo si, da bi ta donacija pomagala tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo. Upamo, da si bodo kar najhitreje opomogli.


Prodajalna

Skupina Pivka – Delamaris je močno vpeta v družbeno okolje in v vseh letih delovanja zagotavlja sredstva za sponzorstva in donacije pomoči potrebnim. Z bogato ponudbo izbranih izdelkov lahkega piščančjega mesa ter rib podpira številne programe, ki aktivno prispevajo k dvigu življenjskih standardov prebivalcev. Pri tem podpira številne lokalne klube in društva, odprta pa je tudi za potrebe širše skupnosti. V teh izrednih razmerah epidemije in naravnih nesreč je pomoč še toliko bolj potrebna in posebej dobrodošla . Samo v zadnjih dveh mesecih je skupina Pivka - Delamaris pomoči potrebnim darovala preko 18.000 izdelkov, saj lahko težavne okoliščine premagamo le, če skrbimo drug za drugega.


Prodajalna

Skupina Pivka – Delamaris je v organizacijo solidarnostne pomoči po potresu v Petrinji, Sisku, Glini in okolici, pristopila v sodelovanju z Občino Pivka. Skupno smo donirali 13.080 izdelkov - že pripravljenih ribjih in mesnih jedi, v maloprodajni vrednosti 19.000 evrov , za katero je Občina Pivka prispevala 3000 evrov. Občina Pivka se je odzvala pozivu, ki ga je na svoje članice naslovilo Združenje občin Slovenije in za lajšanje stisk prizadetih sodeluje še s finančno pomočjo, ki jo bosta prizadetim posredovala Karitas in Rdeči križ in sicer v višini 3000 evrov. Rdečemu križu Hrvaške oziroma prizadetim območjem v potresu na Hrvaškem je pošiljko 7. januarja 2021 predal direktor hčerinske družbe Delamaris Zagreb Alen Zorić.


Prodajalna

To je že druga donacija Pivke - Delamarisa za potrebe na Hrvaškem v zadnjem mesecu dni. Konec decembra je namreč Delamaris prispeval za inkubator Varaždinske porodnišnice.Stopi v stik z nami, sledi nam na Facebooku ali nakupuj v naši spletni trgovini!