Sestavine
1
manjši hlebček kruha
40 g
Inčunov
2 x 80 g
Tuna steak Delamaris
100 g
oliv brez koščic
50 g
kaper
pest
češnjevega paradižnika
2
trdo kuhani jajci
olivno olje
svež origano
Postopek po korakih
Hlebček prerežemo na polovico.
Spodnjo polovico kruha bogato naložimo z vsemi sestavinami in prelijemo z olivnim oljem.
Pokrijemo z drugo polovico kruha in tesno povijemo s foljo za živila. Tako pripravljen hlebček postavimo v hladilnik in obtežimo s težko ponvijo ali posodo.
V hladilniku naj stoji vsaj nekaj ur, najboljši pa je šele naslednji dan.
Zahtevnost
Čas
5 min
V receptu smo uporabili
INČUNIslani fileti
Kaj smo pa skuhali? #delamaris
❓Delamaris tudi v letošnji planinski sezoni v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije razkriva nove aktivnosti v projektu »Ribe za v hribe«. Pripravljamo nabor predlogov za izlete, pohodniške nasvete, nagrade in ostale dogodivščine.
7 nasvetov za varno pot v hribe poleti
Priljubljena skuša Izola brand navdušuje s svojo sočnostjo in odličnim okusom. 👌🏻
Sočna omaka je brez glutena. Izdelek pa prinaša naravni vir omega 3 mašobnih kislin in izstopa tudi zaradi visoke vsebnosti vitamina D.
100 g izdelka Izola Brand 125g vsebuje kar 2,2 μg vitamina D. 🙌🏻
Zakaj imamo radi skuše Delamaris? 🐟 💙
🔵 Skuša je naravno bogat vir vitamina D in omega-3 maščobnih kislin.
🔵 Skuša v naših izdelkih prihaja iz severnega Atlantika, FAO ribolovnega območja 27, ki velja za eno najčistejših morij.
Delamarisove skuše so tudi dobra izbira, ker so:
🔵 Brez konzervansov
🔵 Brez barvil in ojačevalcev okusa
🔵 Brez glutena
RIBJE SOLATE PRIPOROČAJO TUDI STROKOVNJAKI
Popoln obrok za vse hribolazce
[𝐕𝐈𝐒𝐎𝐊 𝐃𝐄𝐋𝐄𝐙̌ 𝐑𝐈𝐁𝐄] 🐟
Ribje solate #Delamaris imajo visok delež ribe. So popoln obrok, ki je lahko samostojna jed ali sestavina v tortilji ali zeleni solati. 🥗🌮