Nade­va­ne papri­ke s tuni­no pašteto

Testenine bodo slastno zadišale iz domače pečice, če sledimo receptu, ki ga je za Delamaris pripravil znani bloger Jernej Kitchen. Ob receptu dodaja tudi nasvet, naj omako uporabimo tudi kot nadev za lazanjo ali kanelone. Blitvo lahko zamenjamo z mlado špinačo, prav tako lahko mocarelo zamenjamo za kakšen drug mladi sir. Svetuje, naj ne kuhamo predolgo, da ostane skuša sočna in sveža, testenine pa naj skuhamo al dente, da se med peko ne razkuhajo.

Sestavine

1 x 95 g

Tunina pašteta premium

5-6

srednje velikih zelenih paprik

2

kuhani jajci

česen

peteršilj

vinski kis

Postopek po korakih

Paprike operemo, izdolbemo.

Tunino pašteto premešamo z dvema kuhanima jajcema, na drobno sesekljanim česnom, peteršiljem ter malo vinskega kisa. Solimo po okusu.

Z nadevom napolnimo paprike. Ponudimo s sirom.

Zahtevnost

Čas

5 min

V receptu smo uporabili

TUNINA PAŠTETAPremium

Ti je bil recept všeč? Deli ga s prijatelji!