Ko naletiš na vrhunsko tuno, kot je Delamaris Tuna Steak, jo je potrebno vključiti v jed, kjer zasije. V družbi paradižnika in kislih kumaric se tuna počuti kot v domačem zalivu, ko pa vse skupaj zapakiramo v hrustljavo zapečen sendvič z obilico stopljenega sira, je nasmešek na obrazu zagotovljen.
Sestavine
Tunin nadev
2 x 80 g
Tuna Steak
3
majhne kisle kumarice
1
šalotka
1
majhen paradižnik
2 žlici
majoneze
2 žlici
nasekljanega peteršilja
70 g
naribane mocarele
50 g
provolone sira
sol, poper
Ostalo
4 kosi
kruha
1 žlica
masla
Postopek po korakih
Priprava nadeva: Kisle kumarice, paradižnik in šalotko nasekljamo na mini kocke. Nasekljano zelenjavo zmešamo z majonezo, mocarelo in nasekljanim peteršiljem. Dodamo zvezdo sendviča, izvrsten Delamaris tuna steak! Solimo in popramo po okusu.
Vroči sendvič: Kos kruha namažemo z maslom in ga postavimo v pekač z masleno stranjo navzdol. Po njemu razporedimo polovico nadeva, povsem do roba. Provolone narežemo na tanke rezine in ga razporedimo po nadevu. Pograbimo še en kos kruha, ga premažemo z maslom in ga postavimo na vrh sendviča z masleno stranjo navzgor. Postopek ponovimo še za drug sendvič. Pečico segrejemo na 200 °C in v njej za 7-10 minut pečemo sendviča. V kolikor želimo ekstra hrustljav kruhek, zadnji dve minuti vklopimo žar funkcijo.
Recept sta ustvarila: Midva kuhava
Zahtevnost
Čas
30 min
V receptu smo uporabili
...
Kaj smo pa skuhali? #delamaris
❓Delamaris tudi v letošnji planinski sezoni v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije razkriva nove aktivnosti v projektu »Ribe za v hribe«. Pripravljamo nabor predlogov za izlete, pohodniške nasvete, nagrade in ostale dogodivščine.
7 nasvetov za varno pot v hribe poleti
Priljubljena skuša Izola brand navdušuje s svojo sočnostjo in odličnim okusom. 👌🏻
Sočna omaka je brez glutena. Izdelek pa prinaša naravni vir omega 3 mašobnih kislin in izstopa tudi zaradi visoke vsebnosti vitamina D.
100 g izdelka Izola Brand 125g vsebuje kar 2,2 μg vitamina D. 🙌🏻
Zakaj imamo radi skuše Delamaris? 🐟 💙
🔵 Skuša je naravno bogat vir vitamina D in omega-3 maščobnih kislin.
🔵 Skuša v naših izdelkih prihaja iz severnega Atlantika, FAO ribolovnega območja 27, ki velja za eno najčistejših morij.
Delamarisove skuše so tudi dobra izbira, ker so:
🔵 Brez konzervansov
🔵 Brez barvil in ojačevalcev okusa
🔵 Brez glutena
RIBJE SOLATE PRIPOROČAJO TUDI STROKOVNJAKI
Popoln obrok za vse hribolazce
[𝐕𝐈𝐒𝐎𝐊 𝐃𝐄𝐋𝐄𝐙̌ 𝐑𝐈𝐁𝐄] 🐟
Ribje solate #Delamaris imajo visok delež ribe. So popoln obrok, ki je lahko samostojna jed ali sestavina v tortilji ali zeleni solati. 🥗🌮