Odlična priloga za kosilo ali večerjo.
Recept je pripravil kuhar Lojze Čop v oddaji Dobro jutro na RTV SLO 1.
Sestavine
2
naribana krompirja
2 x 125 g
Fileti skuše v sončničnem olju
1
strok česna
mlada čebulica
nasekljan peteršilj
sol in poper
2
jajci
drobtine
Postopek po korakih
Krompir naribamo ter mu dodamo skušo iz pločevinke.
Dodamo še nasekljan česen in peteršilj ter mlado čebulico. Dodamo jajci ter drobtine, nato maso dobro premešamo.
Oblikujemo polpete, jih povaljamo v drobtinah in jih v ponvi zapečemo do zlato rumene barve.
Postrežemo skupaj s solato.
Zahtevnost
Čas
20 min
V receptu smo uporabili
FILETI SKUŠEv sončničnem olju
Kaj smo pa skuhali? #delamaris
❓Delamaris tudi v letošnji planinski sezoni v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije razkriva nove aktivnosti v projektu »Ribe za v hribe«. Pripravljamo nabor predlogov za izlete, pohodniške nasvete, nagrade in ostale dogodivščine.
7 nasvetov za varno pot v hribe poleti
Priljubljena skuša Izola brand navdušuje s svojo sočnostjo in odličnim okusom. 👌🏻
Sočna omaka je brez glutena. Izdelek pa prinaša naravni vir omega 3 mašobnih kislin in izstopa tudi zaradi visoke vsebnosti vitamina D.
100 g izdelka Izola Brand 125g vsebuje kar 2,2 μg vitamina D. 🙌🏻
Zakaj imamo radi skuše Delamaris? 🐟 💙
🔵 Skuša je naravno bogat vir vitamina D in omega-3 maščobnih kislin.
🔵 Skuša v naših izdelkih prihaja iz severnega Atlantika, FAO ribolovnega območja 27, ki velja za eno najčistejših morij.
Delamarisove skuše so tudi dobra izbira, ker so:
🔵 Brez konzervansov
🔵 Brez barvil in ojačevalcev okusa
🔵 Brez glutena
RIBJE SOLATE PRIPOROČAJO TUDI STROKOVNJAKI
Popoln obrok za vse hribolazce
[𝐕𝐈𝐒𝐎𝐊 𝐃𝐄𝐋𝐄𝐙̌ 𝐑𝐈𝐁𝐄] 🐟
Ribje solate #Delamaris imajo visok delež ribe. So popoln obrok, ki je lahko samostojna jed ali sestavina v tortilji ali zeleni solati. 🥗🌮