nalagam...

Tuna z zelenjavo

Izdelki tune z zelenjavo so narejeni le iz najboljših kosov tunine, zelenjave in zgolj naravnih sestavin. So že pripravljene jedi brez aditivov. To pomeni, da ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev okusa, barvil in ostalih dodatkov. Ker ne vsebujejo glutena, so primerni tudi za bolnike s celiakijo. Lahko jih uživamo samostojno, odlične so postrežene skupaj s testeninami ali drugimi prilogami, obogatijo pa tudi različne solate.

Tuna Provencale, v paradižnikovi omaki

Tuna Mediterana, v ekstra deviškem oljčnem olju

Tuna Mexicana, rahlo pekoča

Blagovna znamka DELAMARIS gradi na več kot 135- letni tradiciji. Paleta izdelkov DELAMARIS obsega ribe z zelenjavo, filete skuše, sardine, ribje paštete, tuno, tuno z zelenjavo in inčune. To nam omogoča, da lahko iz zakladnice morja ob vsaki priložnosti izberemo zdrav in okusen prigrizek. Izkušnje, ki izvirajo iz dolge tradicije, v kombinaciji s sodobno, okolju prijazno tehnologijo omogočajo, da Delamaris ponuja povsem naravne izdelke brez aditivov (t.j. konzervansov, ojačevalcev okusa, barvil itd.). Prilagojeni so okusu in prehranskim navadam sodobnega potrošnika.

V kategoriji Konzervirane sardine so Sardine Delamaris prejele naziv Produkt Leta 2017. Produkt leta je najvišja nagrada zadovoljstva in inovativnosti po izboru slovenskih kupcev. Za odličnost med novostmi, so slovenski kupci nagradili izdelke in storitve v neodvisni raziskavi več kot 4000 slovenskih gospodinjstev, ki jo je izvajala družba Nielsen.Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!