nalagam...

Skušina solata

Ti odlični in praktični ribji prigrizki so pripravljeni iz zelenjave, paradižnikove omake in koščkov najboljše skuše. Primerni so za vse, ki jih priganja čas in skrbijo za zdravje in težo. Lahko jih uživamo samostojno ali s kruhom, odlični pa so postreženi v različnih solatah.

Skušina solata pikant z zelenjavo v paradižnikovi omaki

Skušina solata s fižolom in kumaricami v paradižnikovi omaki

Skušina solata s korenjem v paradižnikovi omaki

Blagovna znamka DELAMARIS gradi na več kot 135- letni tradiciji. Paleta izdelkov DELAMARIS obsega ribe z zelenjavo, filete skuše, sardine, ribje paštete, tuno, tuno z zelenjavo in inčune. To nam omogoča, da lahko iz zakladnice morja ob vsaki priložnosti izberemo zdrav in okusen prigrizek. Izkušnje, ki izvirajo iz dolge tradicije, v kombinaciji s sodobno, okolju prijazno tehnologijo omogočajo, da Delamaris ponuja povsem naravne izdelke brez aditivov (t.j. konzervansov, ojačevalcev okusa, barvil itd.). Prilagojeni so okusu in prehranskim navadam sodobnega potrošnika.

V kategoriji Konzervirane sardine so Sardine Delamaris prejele naziv Produkt Leta 2017. Produkt leta je najvišja nagrada zadovoljstva in inovativnosti po izboru slovenskih kupcev. Za odličnost med novostmi, so slovenski kupci nagradili izdelke in storitve v neodvisni raziskavi več kot 4000 slovenskih gospodinjstev, ki jo je izvajala družba Nielsen.Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!