Solata iz fižola s sardinami

Uporabniška ocena: / 0
Vaša ocena:   

Čas priprave: -

Zahtevnost: nezahtevno

 

Potrebujemo

  • 400g pločevinki rjavega fižola Delamaris
  • 2 pločevinki sardin v olju Delamaris
  • 8 kislih paprik (rdeče)
  • 2 čebuli
  • sol, mleti poper, kis, olje
  • žlico drobno sesekljanega peteršilja
  • 4 trdo kuhana jajca

Priprava

Fižol odcedimo. S sardin odcedimo olje in jih narežemo na drobno. Kisle paprike operemo, jim odstranimo semenje in narežemo na trakove. Čebuli očistimo, operemo in narežemo na tanke kolobarje. Vse dobro premešamo, dodamo sol, mleti poper, kis, olje, drobno sesekljan peteršilj in na kolobarje narezani dve jajci. Drugi dve jajci narežemo na tanke kolobarje ali koščke in z njima okrasimo solato.



Stopi v stik z nami ali pa nam sledi na socialnih omrežjih!