Ribji namaz "Rozana"

Uporabniška ocena: / 1
Vaša ocena:   

Čas priprave: -

Zahtevnost: nezahtevno

 

Potrebujemo

  • 3 pločevinke Sardin v rastlinskem olju Delamaris 115g
  • 1/2 pločevinke Sardin Pikant Delamaris 115g
  • 1 pločevinko Fileti tunov v oljčnem olju Delamaris 115g
  • 3 stroke česna
  • 3 filete inčunov
  • 65g majoneze
  • žličko gorčice
  • ščepec popra
  • 60g masla
  • 1 1/2 limone za limonin sok

Priprava

Maslo, gorčico in majonezo zmešamo s poljubno količino olja iz pločevink in dobro premešamo. Zdrobljene filete sardin, inčunov in tune počasi vmešavamo v zmes. Dodamo na drobno sesekljan česen in peteršilj, poper, limonin sok in sol. Tako pripravljen namaz z žlico naložimo na koščke opečenega kruha in sveže ponudimo.



Stopi v stik z nami ali pa nam sledi na socialnih omrežjih!