Pikantna ribja omaka

Uporabniška ocena: / 0
Vaša ocena:   

Čas priprave: -

Zahtevnost: nezahtevno

 

Potrebujemo

  • česen
  • žlico paradižnikove mezge
  • 3 paradižnike ali pločevinko pelatov
  • Izdelek ribe z zelenjavo Pikant
  • pest črnih oliv
  • oljčno olje
  • sol
  • začimbe (origano, bazilika)

Priprava

V kozici močno segrejemo malo oljčnega olja in na njem zarumenimo česen. Dodamo na kocke narezan paradižnik/pelate in črne olive. Dobro premešamo in malo podušimo. Posolimo in dodamo začimbe. Omako pokuhamo do primerne gostote. Na koncu dodamo predjed PIKANT, pomešamo in omaka je pripravljena.

Testenine, riž ali kus-kus skuhamo, odcedimo in prelijemo s pikantno omako. Za blažitev pikantnega okusa dodamo omaki žlico kisle smetane.


Poveži se z nami


Stopi v stik z nami ali pa nam sledi na socialnih omrežjih!