nalagam...

Paštete

Paštete Delamaris so odličnega okusa ter brez dodanih konzervansov in drugih aditivov. Izdelane so po preverjenih recepturah iz skrbno izbranih naravnih sestavin in z mislijo na sodobnega potrošnika. Po njih rade posegajo vse generacije, ki izbirajo najboljše okuse. Sodobni namazi različnih okusov so primerni za najrazličnejše priložnosti, posebej priročni so na piknikih in izletih.

Izola brand pašteta

Turistična pašteta

Turistična pašteta Pikant

Tunina pašteta Premium

Tunina pašteta Classic

Lososova pašteta

Blagovna znamka DELAMARIS gradi na več kot 135- letni tradiciji. Paleta izdelkov DELAMARIS obsega ribe z zelenjavo, filete skuše, sardine, ribje paštete, tuno, tuno z zelenjavo in inčune. To nam omogoča, da lahko iz zakladnice morja ob vsaki priložnosti izberemo zdrav in okusen prigrizek. Izkušnje, ki izvirajo iz dolge tradicije, v kombinaciji s sodobno, okolju prijazno tehnologijo omogočajo, da Delamaris ponuja povsem naravne izdelke brez aditivov (t.j. konzervansov, ojačevalcev okusa, barvil itd.). Prilagojeni so okusu in prehranskim navadam sodobnega potrošnika.

V kategoriji Konzervirane sardine so Sardine Delamaris prejele naziv Produkt Leta 2017. Produkt leta je najvišja nagrada zadovoljstva in inovativnosti po izboru slovenskih kupcev. Za odličnost med novostmi, so slovenski kupci nagradili izdelke in storitve v neodvisni raziskavi več kot 4000 slovenskih gospodinjstev, ki jo je izvajala družba Nielsen.Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!