Pravila nagradne igre – Z ODLIČNO RIBO DO ODLIČNIH NAGRAD!

Nagradna igra Z ODLIČNO RIBO DO ODLIČNIH NAGRAD!
poteka od 15.5.2017 do 15.7.2017.

V glavnem žrebanju, ki bo 31.7.2017 bomo izmed vseh prejetih odgovorov izžrebali 61 nagrajencev, ki bodo prejeli naslednje nagrade:

  • - 1 glavno nagrado: Morski oddih v hotelih LifeClass – darilni bon v vrednosti 400 eur
  • - 10 paketov izdelkov Delamaris (14 izdelkov)
  • - 50 torb za na plažo Delamaris.

Nagradno žrebanje bo v prisotnosti tri-članske komisije, sestavljene iz predstavnikov organizatorja nagradne igre. Organizator nagradne igre je Delamaris d.o.o., Kal 1, 6257 Pivka. Imena izžrebancev bodo 10.08.2017 objavljena na spletni strani www.delamaris.si/nagradnaigra. Izžrebanci bodo o prejetju in načinu prevzema nagrade obveščeni po e-pošti.

V nagradni igri sodeluje kdor do 15.7.2017 pravilno odgovori na nagradno vprašanje na spletni strani www.delamaris.si/nagradnaigra in vpiše svoje podatke ali kupi katerakoli 2 izdelka Delamaris in račun s svojimi podatki (ime, priimek, naslov, e-mail) pošlje na naslov Delamaris d.o.o., Kal 1, 6257 Pivka, s pripisom »Nagradna igra« ali pravilno odgovori na nagradno vprašanje na nagradnem letaku, vpiše svoje podatke (ime, priimek, naslov, e-mail) in letak pošlje na naslov Delamaris d.o.o., Kal 1, 6257 Pivka. Nagrajenec je izžrebanec, ki nagrado dejansko prevzame. Rezultati žrebanja so dokončni, pritožba nanje ni možna. Nagrade niso izplačljive v gotovini. Po pravilih o sodelovanju zaposleni v Delamaris d.o.o.. in njihovi ožji družinski člani v nagradni igri ne morejo sodelovati. Mladoletne osebe lahko sodelujejo le z vednostjo in dovoljenjem staršev ali njihovih skrbnikov. Davek od glavne nagrade poravna organizator. Ostale nagrade ne presegajo vrednosti 42 eur. Nakup izdelkov ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec nagradne igre soglaša, da mu organizator lahko pošilja obvestila v zvezi s ponudbo organizatorja. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja. Izžrebanec dovoljuje organizatorju nagradne igre objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da podelitev nagrad organizira kot javni dogodek.


Poveži se z nami


Stopi v stik z nami ali pa nam sledi na socialnih omrežjih!